Voor een appartement in het nieuwbouwplan Hoog Stratum in hartje Eindhoven ben ik gevraagd voor een totaal interieurontwerp. In dit totaal ontwerp heb ik samen met de opdrachtgever gekeken naar een optimale indeling. Ik ontwierp de keuken en de badkamer en stelde een volledig kleuren en materialen plan samen.

In dit plan is veel maatwerk gepland. Maatwerk geeft vaak de exclusieve en authentieke uitstraling geeft waar de opdrachtgever en de ruimte om vragen. De woonkamer annex keuken van dit appartement en een grote vierkante ruimte. Door middel van een kookeiland en een mooi afgewerkte kasten wand integreert de keuken mooi in het interieur. De zit- en eethoek wordt van elkaar geschieden door een vaste kast op maat met daarin een bio ethanol haard verwerkt. Gezien het verdwijnen van de gas aansluiting in nieuwbouw woningen is een bio-ethanol of een elektrische haard een goed alternatief.

De kleuren zijn rustige grijs en beige tinten. De materialen zijn rijk, fluweel en wol. In de meubelen en accessoires zitten mooie mosterd kleurige uitspattingen. Het volledige project zal in kwartaal 4 van 2020 worden opgeleverd.

Druk op onderstaande play button om een filmpje van het 3D ontwerp te zien.

Voor een appartement in het nieuwbouwplan Hoog Stratum in hartje Eindhoven ben ik gevraagd voor een totaal interieurontwerp. In dit totaal ontwerp heb ik samen met de opdrachtgever gekeken naar een optimale indeling. Ik ontwierp de keuken en de badkamer en stelde een volledig kleuren en materialen plan samen. In dit plan is veel maatwerk […]

Tags: appartement / badkamer / interieuradvies eindhoven / interieurontwerp / keuken / kleuren / maatwerk / nieuwbouw