Voor een gezin in Eindhoven mocht ik een werkkamer ontwerpen. In deze ruimte is reeds een trap naar de kelder en doorgang naar de garage gevestigd en nu dus ook twee volwaardige werkplekken.

Aangezien de ruimte meerdere functies heeft heb ik gekozen om de muren en plafond rondom het bureau in één kleur te verven om zo een echt afgebakend stukje werkplek te creëren. Het bureau is maatwerk en tevens door Interieurlabel ontworpen en uitgevoerd. Gezien de hoekvorm van het bureau biedt dit nog ruimte voor een derde werk-studeerplek. Het bankje maakt het mogelijk om er gezellig bij te zitten of om een boekje te lezen. De grote PAX kast van IKEA past precies in het hoekje tussen de muur en trapreling. Deze kast heeft heel veel opbergruimte.

Programma van eisen; fris en licht interieur, min 2 werkplekken, veel opbergplekken, niet te veel shop adressen en enigszins budget verantwoord. Qua sfeer fris en licht.

3d plattegrond werkkamer
buro op maat
buro op maat
PAX kast-interieurontwerp-werkkamer-eindhoven

Voor een gezin in Eindhoven mocht ik een werkkamer ontwerpen. In deze ruimte is reeds een trap naar de kelder en doorgang naar de garage gevestigd en nu dus ook twee volwaardige werkplekken. Aangezien de ruimte meerdere functies heeft heb ik gekozen om de muren en plafond rondom het bureau in één kleur te verven […]

Tags: 3D visual / interieuradvies eindhoven / werkkamer ontwerp