Over interieurontwerp en styling

Op zoek naar interieuradvies in de regio Eindhoven?

Wil je eens wat anders in je interieur of heb je iets voor ogen wat je vertaald wil zien in concreet interieurplan waar je zelf verder mee verder kan óf heb je totaal geen idee en zou je graag een mooi ontworpen interieur hebben wat volledig aansluit bij jouw woonwensen en persoonlijkheid? Dat kan! Voor iedere woonwens hebben wij een interieuradvies op maat en zonodig kunnen wij ook het gehele project begeleiden.  Hieronder vind je diverse mogelijkheden maar laat ons vooral weten wat je wensen zijn en wij maken een passend voorstel. 

Interieurlabel Quick fix

Soms is alleen een touch up al genoeg, of wil je even verder geholpen worden omdat je zelf of samen even in dubio zit over de concrete invulling van jullie interieur? Interieurlabel biedt een Quick fix aan. Ik kom dan bij jou thuis en adviseer ter plekke over kleur, materialen, meubelen en accessoires. Op voorhand stuur ik jullie een vragen lijst, een verzoek om eventueel een pinterest bord te delen, foto’s van het interieur nu en wat de wensen zijn, zo kan ik me goed voorbereiden op de Quick Fix.

2 uur op locatie (2 uur voor en uitwerk), Totaalprijs  €275,- incl. BTW (buiten Eindhoven is dit ex. reiskosten)


Interieurlabel Big fix

Heb jij grotere plannen en wil je dit uitgewerkt hebben in een compleet plan op maat dan biedt Interieurlabel de Big fix aan. Je krijgt hierbij echt meteen een beeld van hoe jouw woning eruit komt te zien en wat de mogelijkheden zijn. 

Kennismaking en intake aan huis, moodboard voor stijl en sfeer impressie, Indelingsplan 2D, kleur en materiaaladvies, dit is het concept en wordt eerst met jullie besproken, we kunnen dan nog flink sparren over de indeling en kleuren. Daarna volgt de verdere uitwerking van het plan door dit alles te vertalen naar nieuwe meubelen en accessoires. In het plan neem ik een gedetailleerde 2D plattegrond op en een aantal visuals voor een totaalbeeld, het geheel plan wordt geprint en wordt bij jullie thuis gepresenteerd. 

va. € 950,- incl. BTW


Interieurlabel Big fix-add

Wil je Big fix helemaal afmaken en wil je het geheel verwerkt zien in een 3D zodat je echt kan zien hoe het wordt dan kun je de Big fix-add nemen bij je Big fix pakket.

 Ik maak dan een complete 3D van het ontwerp. Jullie krijgen hier dan meerdere beelden van wat gepresenteerd wordt in het plan (zoveel nodig om jullie een juiste indruk van de ruimte te kunnen geven) en een filmpje waardoor je echt door de ruimte loopt. Super handig voor bv een nieuwbouw woning die er nog niet staat of een verbouwing die nog uitgevoerd moet worden of gewoon zodat je het gevisualiseerd ziet!

va. € 300,- incl. BTW


Interieurlabel Custom fix

Compleet uitgewerkt interieurontwerp incl. maatwerk, volledig meubel-, verlichting- en accessoires-plan incl. shoppinglist? Of toch liever alleen een uitgewerkte 2D plattegrond? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Interieuradvies werkwijze:

Intakegesprek thuis
In dit gesprek leren wij elkaar kennen, bekijken we de ruimte(s) en worden jullie wensen duidelijk

Moodboard
Het moodboard toont de sfeer van jullie nieuwe interieur. Het is de basis van waaruit we gaan werken naar het eindresultaat 

Programma van eisen
Wat zijn de wensen aangaande jullie nieuwe interieur? Al deze wensen worden opgenomen in het programma van eisen, daar wordt dan tijdens het ontwerpproces zoveel mogelijk rekening mee gehouden. 

Kleuren- en/ materialenplan
In dit plan geef ik weer welke kleuren en materialen zoals behang en andere toepassingen op de muren worden gebruikt. Ook materialen zoals raambekleding, tapijten etc vormen hierin een geheel

Stijl en vormgeving (meubels)
Tijdens de intake hebben we besproken welke meubelen vervangen mogen worden en wat de wensen omtrent eventuele nieuwe meubelen zijn. Vanuit het moodboard zoek ik hier de juiste meubelen bij en maak een shoppinglist. Als je dat wilt, kan ik ook het gehele aankoopproces van je overnemen.

Maatwerk meubels
Indien gewenst kan Interieurlabel ook meubels op maat ontwerpen en laten vervaardigen

2D-presentatie/ Plattegrond met indelingsplan
Dit is een plattegrond op schaal met daarin de indeling van de bestaande en/of voorgestelde meubels

3D-presentatie
Van het voorgestelde interieur en de gekozen kleuren kunnen we ook een  3D visual maken. Dat geeft een nog beter beeld van het eindresultaat. 

Verlichtingsplattegrond en voorstel armaturen
Dit lichtplan wordt opgebouwd vanuit basisverlichting, sfeerverlichting, functionele verlichting, gerichte verlichting en decoratieve verlichting. Zo zorgen we dat de verlichting precies aansluit bij de stylingwensen.

Presentatie
Dit complete plan (of een onderdeel daarvan) kom ik bij jullie thuis presenteren

 

Interesse in één van deze producten?