Over interieurlabel

Interieurlabel dat ben ik, Tanja. Moeder van twee prachtige jongens en getrouwd met Arno. Ik ben geboren en getogen in Eindhoven en woon daar nog steeds met veel plezier in een nieuwbouw ‘jaren 30’ woning. Interieur is altijd al een passie van mij geweest, mijn kamer bij mijn ouders heeft vroeger meerdere metamorfoses moeten doorstaan, maar toen ons eigen huis gebouwd werd en wij alles nieuw konden uitzoeken is dit pas echt bij mij aangewakkerd. 

In 2011 heb ik  een opleiding Interieurontwerpen gevolgd die ik heb afgerond met een erkend EHCB-diploma. Ik heb hier zoveel energie van gekregen dat ik daarna nog een cursus kleuradviseur en vastgoedfotografie heb gevolgd bij het NIA. Dat was het begin van een bloeiende onderneming. Ik begon met interieurontwerpen voor familie en vrienden en nu mag ik ook voor anderen meedenken om een interieur te ontwerpen wat bij ze past.

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van interieur.

Contact met interieurcollega’s vind ik daarbij heel belangrijk en daarom ben ik aangesloten bij Eindhoven Interieur Professionals. Samen organiseren wij verschillende activiteiten en lezingen om op de hoogte te blijven in ons vakgebied. Bezoek ook de site eens om te zien wat mijn collega’s doen. www.eindhoveninterieurprofessionals.nl.

Liefs Tanja

De laatste beelden van instagram

Volg interieurlabel op instagram en beleef samen met mij de passie voor interieur